Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
DiMarco triathlonteam voorgesteld
Nieuws

DiMarco triathlonteam voorgesteld

dimarco.jpg

In Kapelle-op-den-Bos, de thuisbasis van het bedrijf DiMarco, werd het DiMarco Triathlon team voorgesteld. Vorig jaar startte het project met 3 atleten, Stijn Beukelaers, Stijn Roelens en David Dhooge. Dit jaar werd het team versterkt met een dame, Marjolein Truyers en 2 aanstormende jonge talenten Tim Van Hamme en Jonathan Truyers.

De eerste resultaten zijn veelbelovend. Marjolein behaalde een derde plaats in Geel (na twee pro’s) en won in Seneffe. Tim Van hamme dook direct in de Top 10 in Geel en behaalde een schitterende 7de plaats in Duinkerken waar hij 1ste belofte was en derde Belg. David die zijn ambities dit jaar verlegde naar de volle afstand verbeterde sterk zijn tijden op de halve afstand en lijkt klaar voor het grote werk onder de deskundige leiding van Luc Van Lierde, 2-voudig Ironman Hawaii winnaar en topper in de triatlonsport. Stijn Roelens, een gevestigde waarde in de lange afstand, zit in supervorm. Op de korte afstand, tegen al dat jong geweld, kan Stijn nog goed stand houden maar ook bij hem liggen de ambities een paar duizend kilometer van hier: Hawaii halen ! Met de prestaties in Geel en Leuven zit hij alvast in het juiste ritme. Onder de twee uur in Geel en dik onder de vier uur in Leuven. Jonathan staat scherp, heel scherp. Na een schitterende winterduatlon in Hofstade (en zijn debuut op TV) was Geel een eerste grote test. Een nijdige val besliste even anders over de wedstrijd: een handwortelbreuk !  De goesting zal er niet minder op zijn. Jonathan gaat zeker nog sterk uit de hoek komen. And last but not least, Stijn Beukelaers, voorlopig terug voorzichtig opbouwend na een knieblessure en tegen de zomer kunnen we weer mooie prestaties verwachten.

Marjolein Truyers (27j)

marjolein_truyers.jpg

Woonplaats: Sint-Katelijne-Waver
Wedstrijden 2011 Brugge, Kapelle-Op-den Bos, Lommel, Weiswampach, Gerardmer (of Knokke), Mechelen of Ieper
Materiaal T1000 tijdritfiets met carbon wielset C580 en R1000 racefiets met carbon wielset C380

 

Tim Van Hamme (20j)

_dsc1902-edit-2.jpg

Woonplaats Vilvoorde
Wedstrijden 2011 Vilvoorde, Izegem, Mechelen + nog enkele buitenlandse wedstrijden
Materiaal T1000 tijdritfiets met carbon wielset C580 en R950 racefiets met carbon wielset C380

David Dhooge (30j)

daviddhooge.jpg

Woonplaats Tienen
Wedstrijden 2011 Volcano tri Lanzarote, 1/2 Leuven, 1/4 Brugge, Challenge Roth, 70.3 Wiesbaden , 1/4 Mechelen
  T1000 tijdritfiets met carbon wielset C580 en R1000 racefiets met carbon wielset C380

 

Stijn Roelens (34j)

 stijnroelens.jpg

Woonplaats Lembeek
Wedstrijden 2011 Butgenbach, Kapelle-op-den-Bos, Regensburg, Keulen, Ieper
Materiaal T1000 tijdritfiets met carbon wielset C580 en R1000 racefiets met carbon wielset C380

 

Jonathan Truyers (19j)

jonathantruyers.jpg

Woonplaats Sint-Katelijne-Waver
Wedstrijden 2011 Hofstade, Geel, Kapelle op den Bos, Lommel, Weiswampach, Viersel, Mechelen
Materiaal T1000 tijdritfiets met carbon wielset C580 en R1000 racefiets met carbon wielset C380

 

Stijn Beukelaers (25j)

stijnbeukelaers.jpg

Woonplaats Kapelle-op-den-Bos
Wedstrijden 2011 Kapelle-op-den-Bos, Wiesbaden, Mechelen, Aix-en-Provence
Materiaal T1000 tijdritfiets met carbon wielset C580 en R950 racefiets met carbon wielset C380

 

Over DiMarco

DiMarco is een  jong bedrijf met een uniek business concept waarbij de fietsen, de sportkleding en biologische wijnen de basis vormen voor het creëren van win-win situaties voor zowel bedrijven, sportverenigingen, consumenten, winkels en events. Dankzij een hoge kwaliteit van sportswear onder eigen merk en eigen productie kunnen we gepersonaliseerde outfits maken voor wielersport, triatlon, running, voetbal, badminton en nog veel andere sporten.

Daarnaast lanceerde DiMarco een eigen en exclusief topmerk STEP. Deze carbon topfietsen worden door onze atleten dagelijks gebruikt tijdens trainingen en wedstrijden en hebben al hun topkwaliteit bewezen. De hoge rigiditeit van de superlichte frames bieden zowel comfort, zekerheid en snelheid. Het eigen design gebaseerd op een eigen geometrie maakt de fietsen snel op alle terreinen. Zowel raceframes, tijdritframes, mountainbike als crossframes in combinatie met alle carbon accessoires (zadelpen, stuurpen, vork, stuur, drinkbushouder) en carbon en alu wielsets (13) zorgen voor pareltjes van fietsen.

Biologische wijnen maakt ons gezond aanbod compleet. Vele sportteams hebben hun nieuwe kleding gefinancierd door een goed georganiseerde wijnverkoop bij familie, vrienden en collega’s. Onze wijnen zijn van een heel hoge kwaliteit, zijn bovendien gezond (en je krijgt er geen hoofdpijn van) en je kan kiezen uit een zeer ruim assortiment uit heel de wereld. Voor ieders budget vinden we een passende wijn (tussen 5 en 50 €). Wenst u graag meer bubbels of sterke dranken zoals Calvados of Cognac ? Ook dat kunnen wij u aanbieden uit biologische hoek. Zacht en zeer lekker.

Meer info vindt u op www.dimarco.be of neem gerust contact via info@dimarco.be voor een vrijblijvende offerte.