Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Tine Deckers pakt zilver in IronMan Lake Placid
Nieuws

Tine Deckers pakt zilver in IronMan Lake Placid

uptt_tine_deckers_8_-_credit_kramon.jpg Tine Deckers van het Uplace Pro Triathlon Team is gisteren (24 juli) tweede geëindigd in de Ironman van Lake Placid in de VS met een eindtijd van 9:34:41. De Canadese Heather Wurtele (9:19:03) won de wedstrijd. Tyler Stewart (US; 9:38:09) werd derde.

Tine begon met een sterke zwemstart uitstekend aan de wedstrijd. Ze kwam samen met Wurtele uit het water. In het fietsen speelden Tine en Wurtele een tijdje haasje-over, tot Wurtele een aantal minuten kon uitlopen. Tine begon de marathon in tweede positie, een plaats die ze aan de finish letterlijk kon verzilveren.

Tine blikte tevreden terug op een zware wedstrijd die een mooie podiumplek opleverde: "Ik ben content. Die tweede plaats weerspiegelt wat ik vandaag waard was. Ik had natuurlijk graag gewonnen, maar Wurtele was gewoon sterker. Het was een zware wedstrijd met vooral in het lopen een paar venijnige hellingen. Maar op zich heb ik wel goed gelopen. Het fietsen was vooral een gevecht met mezelf. Ik had echt geen goede fietsbenen vandaag. Het zwemmen ging dan weer heel vlot. Daar heb ik echt een goeie tijd neergezet. Al bij al ben ik dus tevreden met mijn prestatie en mijn resultaat."

Bij de mannen won TJ Tollakson (US; 8:25:15) voor Ben Hoffman (US; 8:33:29) en Jason Shortis (Australië; 8:47:18)