Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Voorbeschouwing Trille
Uncategorized

Voorbeschouwing Trille

Hoewel velen het nog proberen te negeren en zich optrekken aan de laatste stuiptrekkingen van een alweer prachtige zomer, kan het niet ontkend worden dat die zomer er op zit en dat de dagen langzaam maar zeker korter worden. Het triatlonseizoen zit er echter nog niet helemaal op. Om de overgang naar de winter vlotter te laten verlopen en om de charmes van een offroad-triatlon te tonen, organiseert Trille op 25 september haar jaarlijkse afsluiter van het triatlon/duatlonseizoen in offroad-formule, waardoor de vele niet-x-terra-atleten terug kunnen wennen aan het gevoel van de mountainbike en de liefhebbers van de winterduatlon al terug in actie kunnen schieten.

Zoals jullie allemaal weten is triatlon verslavend. Ook bij de toppers is dit duidelijk te merken, want ook zij willen tot het laatste moment blijven deelnemen aan triatlons. Zo tekenen Yeray Luxem, Tim Van Daele, Willem Brems, Stijn Noens, Gilles Cottyn, Paul Embrechts, Geert Lauryssen, Wouter Beckers, Marleen Stromer en vele anderen present om te strijden voor de titels tijdens deze sympathieke triatlon/duatlon.

De triatlon en de duatlon kunnen zowel in small als in large (twee duatlons/triatlons achter elkaar) afgelegd worden. Ook trio’s kunnen aan deze afstanden deelnemen.

Inschrijvingen en meer info via de website van Trille  

flyer_2011_c_2.png