Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uncategorized

Belgen actief op WK in Peking

 
Een uitgebreide Belgische delegatie zal dit weekend aan de start staan van het wereldkampioenschap over de Olympische afstand. Grootste kanshebber op een dichte ereplaats is wellicht junior Jelle Geens die reeds op het EK een tweede plaats wist weg te kapen en reeds verschillende Europese wedstrijden wist te winnen. Belgisch kampioen, Marten Van Riel moet echter ook in staat zijn om zijn EK-prestatie te evenaren. Zijn ambitie is een top-16 plaats behalen. Videoreportage Marten Van Riel : hier . Naast onze twee Vlamingen staat ook de waal Bader Regis aan de start. De juniores zullen zondag 10 uur Belgische tijd als laatste categorie van start gaan.
 
Bij de elites zullen Belgisch kampioen Peter Croes en Katrien Verstuyft aan de start staan. Het verzamelen van zoveel mogelijk punten voor de Olympische ranking wordt wellicht hun grootste doel. De mannen werken hun wedstrijd op zaterdag af, de vrouwen op zondag. Bij de beloften en juniores vrouwen staan er geen landgenoten aan de start.
 
Meer informatie over dit kampioenschap: http://www.triathlon.org/site/