Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Pure Kracht van Dirk Baelus
Nieuws

Pure Kracht van Dirk Baelus

dirk_baelus.jpgSinds 10 oktober is het boek "Pure Kracht" van Dirk Baelus uit. Dirk werd bij de triatlonliefhebbers bekend door in de Ironman Japan een paar jaar geleden zwaar uit te pakken. Ook in de Limburg 226 bewees de Arendonkenaar zijn kunnen. Zijn verhaal is des te mooier als je weet dat Dirk een transformatie onderging van drinkende en rokende cafébaas naar een gezond levende sporter. In het boek stap je mee in  het leven van Dirk Baelus. Door zijn passie voor sport ontdekte de 32-jarige atleet een andere passie, namelijk een volwaardige en biologische voeding.

De juiste voeding geeft je vleugels én je ideale gewicht.

Vier jaar geleden leefde Dirk heel anders. Hij runde een nachtcafé, dronk veel alcohol, at ongezond en rookte. Nu schrijft hij over hoe een gezonde voeding en levensstijl hem vleugels geeft. Meer nog, hij toont aan dat topsport mogelijk is op een volledig natuurlijke wijze. Zo is hij een inspiratie voor velen. Leer van zijn wilskracht en aanpak hoe makkelijk het is om ook jouw leven vitaler en energieker te maken. Streef naar een uitgebalanceerde en supergezonde maaltijd die je lichaam sterker maakt. In zijn boek vind je eenvoudige tips voor een gezonder voedingspatroon voor iedereen. Een verrassend eerlijk boek. Proef hoe simpel lekker kan zijn!

 

Dirk Baelus groeide op in de drankenhandel van zijn vader. Na zijn studies opende hij een café in zijn geboortedorp Arendonk. Vierenhalf jaar stond hij in het nachtleven. Hij ontdekte dat hij een passie had voor duursport en macrobiotiek. Dit veranderde zijn leven. Nu gaat hij door het leven als atleet, promoot hij natuurlijke voeding en geeft hij zelfs kookworkshops. Zie ook www.dirkbaelus.be

Pure kracht – Dirk Baelus

ISBN 9789002239571 – € 15,95 – 200 blz. – paperback – Een uitgave van Standaard Uitgeverij