Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Lukas De Jonghe in 2012 voor SMO-Specialized.
Nieuws

Lukas De Jonghe in 2012 voor SMO-Specialized.

lukasdejonge.jpgDe 19-jarige Lukas De Jonghe (Gent) zal vanaf 2012 de kleuren van het SMO-Specialized Triatlon Team vertegenwoordigen.

De Jonghe verlaat het West-Vlaamse No Limit Team. Lukas studeerde in 2011 af aan de topsportschool triatlon in Leuven en volgt momenteel de opleiding Bachelor “Sport en Bewegen” in Brugge.

 

De Jonghe werd vice Belgisch kampioen duatlon en triatlon bij de jeugd A, het voorbije seizoen behaalde hij als laatstejaars junior enkele knappe internationale resultaten in de junior cups (11e ETU Brno, 12e ETU Holten, 13e ETU Zwevegem).
Hij kon het seizoen in schoonheid afsluiten met een derde plaats in de Xterra offroad triatlon in Rotem en werd eerste belofte in de Mr. T Triatlon in Gent.

“Het seizoen 2012 wordt voor Lukas vooral een leerrijk jaar als eerstejaarsbelofte, hij zal dan ook uitkomen binnen het Belgische circuit op zowel stayer als niet stayer wedstrijden. Hij is iemand die op verschillende terreinen goed inzetbaar is en beschikt over een sterk looppotentieel” aldus teammanger Jan Savat.