Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
XKRun loopwedstrijd (25-02-2012)
Nieuws

XKRun loopwedstrijd (25-02-2012)

XKRun Een decenium lang al kwalificeren zich jaarlijks tientallen Belgische atleten voor de hoogmis van triathlon op Hawaii. In 1996 won onze Luc Van Lierde als eerste Europeaan de wedstrijd. Wie er toen ook al bij was is Christian Meuser.

Christian vertelt: “We waren toen met 7 Belgen. Geïnspireerd door mijn grote voorbeeld Jean Moureau hadden wij ons gekwalificeerd in Zürich. Ik nam deel in Hawaii – ‘om het eens mee te maken’. Toen wist ik nog niet dat een virus zou toeslaan. Na 12 deelnames en 3 podiumplaatsen mag ik dit jaar mijn 13de start vieren”.

Christian organiseert dit jaar geen eetfestijn. Hij komt met een nieuw en origineel project, de XKR.

De Xtian Kona Run gaat door op 25 februari. Het is een loopwedstrijd over 5 of 10K met elektronische tijdsregistratie. Gevolgd door een aflossingswedstrijd met 3 over 7.5K.

 

Iedereen kan deelnemen. Er zijn aparte klassementen in leeftijdsgroepen. En meer nog; onze du- en triathleten krijgen een apart klassement aangeboden! Kan Stijn Beerens Dries Busselot het vuur aan de schenen leggen? Wie zijn de andere snelle mannen?

 

Er is ook een Kids Run for Fun voor jongens en meisjes van 6 tot 8 jaar over 1 ronde op de looppiste. En voor 9 tot 12 jarigen over 2 loopronden op de piste.

 

Deelnemen kan dus met de familie en vrienden.

 

Wanneer: zaterdag 25 februari

Locatie: Recreatiedomein de Ster – St-Niklaas / atletiekpiste ACWaasland

Wedstrijden vanaf 12:00 uur

Via 3coach.be wordt de dag-agenda later bekend gemaakt.

Alle info bij christian@3coach.be

 

Deelnamen kan iedereen maar enkel via voorinschrijving op www.bibtiming.be

(inschrijven Kids Run for Fun ter plaatse)