Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Tri- en duatleten sterk in het veld! (Deel 2)
Nieuws

Tri- en duatleten sterk in het veld! (Deel 2)

Van L-R : Triatleten Robin Dumeez, Arno Nackaerts en winnaar Jonathan Wayaffe meteen na de start.

Met 3athlon.be proberen we zoals eerder aangekondigd nu ook de atleten te volgen in andere disciplines zoals het veldloopcircuit. Dit weekend dus niet anders met weer enkele opmerkzame resultaten tijdens het koude winterweekend. Hier alvast een overzicht:

Na tweemaal winst in de veldlopen van Grimbergen en Bornem wist Jonathan Wayaffe (SP&O) zich weer eens tot het hoogste schavotje te lopen. Met een halve minuut voorsprong haalde’ hij het voor nog een andere triatleet Arno Nackaerts (KTT) die zijn meerdere moest erkennen in de atleet van het mechelse SP&O. Robin Dumeez (TTG) ging in eerste instantie mee voorin maar zakte nog weg naar een 11e plaats.

Bij de junioren won Arthur De jaeger (TDL) het duel met Wietse Decreaene (SP&O). De Jaeger eindigde 7e, Decraene 8e. Nog in Vilvoorde werd Pieter Heemeryck (Scott) andermaal 4e in een wedstrijd die gedomineerd werd door de Ethiopieër Dame Tasama. Kjel De Hertog (Scott) werd in dezelfde wedstrijd 17e. In de veldloop van Ekeren werd Eddy Buts (Scott) twintigste bij de masters heren.