Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Tri- en duatleten sterk in het veld! (Deel 3)

Dit weekend vonden de Provinciale kampioenschappen veldloop plaats. Uitblinkers vonden we vooral terug in de provincie Antwerpen waar er 3 Provinciale kampioenen aangesloten zijn bij een tri- of duatlonclub! Hier alvast een overzicht per provincie.

Provincie Antwerpen: (Kessel)

SP&O atleet Jonathan Wayaffe maakte zijn favorietenrol helemaal waar en pakte winst bij de scholieren. Duatleet Sam Valgaeren (SCOTT) pakte de winst in de Korte cross na een tumultueuze wedstrijd door een blunder van de jury. Master Ilse Geldhof (ATRIAC) slaagde er eveneens in de titel te pakken. Drie tri/duatleten dus aan de winst in Antwerpen! KTT-er Tom Suetens liep net met een 4e plaats naast het podium. Katrien Verstuyft (ATRIAC) behaalde een tweede plaats bij de seniores dames. Een andere Atriac-atleet Kurt Jurgens pakte een 10e plaats, Scott-atleet Eddy Buts een 14e plaats bij de masters. Karhu-atleet Thomas van de Put werd 10e in de Korte cross en tot slot behaalde Ruben Geys (Karhu) een 5e en Thomas Jurgens (Atriac) een 22e plaats bij de senioren mannen.

Provincie Vlaams Brabant (Lennik)

Bij de senioren mannen werd ondergetekende (Pieter Heemeryck) 2e bij de senioren mannen. Aangezien hij bij een Antwerpse club aangesloten is werd hij niet weerhouden in de uitslag en kon hij het podium dus niet op. Een andere Scott atleet, Kjel De Hertog werd in dezelfde wedstrijd 20e. TTG-atleten Robin Dumeez en Joost Loriez werden respectievelijk 23e en 27e bij de scholieren.

Provincie West Vlaanderen

Duatleet Kenneth Vandendriessche liep sterk en werd 4e bij de senioren mannen.

Provincie Oost Vlaanderen

Thomas Buyle liep zijn eerste cross en werd in de korte cross 14e. Duatleet Gert Van Poucke liep al reeds enkele sterke wedstrijden dit jaar maar staakte nu de wedstrijd bij de senioren na klachten in de zij.