Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Bart Aernouts speerpunt in Triatlon Van Vlaanderen
Nieuws

Bart Aernouts speerpunt in Triatlon Van Vlaanderen

TriatlonVlaanderenTriatlon zit duidelijk in de lift, getuige het aantal nieuwe wedstrijden in 2012. Eén van de meest opvallende is de Triatlon Van Vlaanderen in Oudenaarde. De stad is vooral bekend als het wielerhart van de Vlaamse Ardennen, maar op 15 juli zet de Stad Oudenaarde de triatleten in de kijker. Onder leiding van ex-wereldkampioen duatlon Rob Woestenborghs werd een uitdagend fietsparcours uitgetekend doorheen de Vlaamse Ardennen. De inschrijvingen voor deze niet-stayer kwarttriatlon zijn ondertussen geopend. En de Triatlon Van Vlaanderen heeft ook meteen een eerste topper op de affiche staan. Bart Aernouts legt er op 15 juli de laatste hand aan zijn voorbereiding op de 70.3 Ironman Antwerpen, waar hij titelverdediger is. Om u in te schrijven en voor alle informatie, surf je naar www.triatlonvanvlaanderen.be