Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Sterk deelnemersveld in Veloopzwem De Haan

Dat triatlon steeds populairder wordt mocht de sportdienst van De Haan ook dit jaar weer ondervinden. De 240 startplaatsen voor de stillaan klassieker in de voorbereiding van het zomerseizoen waren op zeer korte periode de deur uit. De organisatie van de triatlon van De Haan mocht de laatste jaren verschillende toppers op hun organisatie verwelkomen. Atleten zoals Dennis Devriendt, Olympiër Peter Croes en Simon De Cuyper sieren als winnaars van voorgaande edities.

Vorig jaar ging de winst bij de mannen naar Pieter Heemeryck die het toen haalde voor Willem Brems en Peter Denteneer. De Top-5 van vorig jaar maakt ook dit jaar hun opwachting waardoor spanning uiteraard verzekerd is! Atleten zoals Kjel De Hertog , Ward Vandecapelle, Bas Van Dycke en Lukas Bosmans zijn ook kandidaat voor het podium.

Bij de vrouwen was het vorig jaar juniore Charlotte Deldaele die de wedstrijd naar haar hand kon zetten. Dit jaar maakt het podium van de triatlon van Herderen, winnares Jolien lewyllie, Frone Wouters en Eva Kennis ook hun opwachting. Grootste kanshebber op winst is echter revelatie over de lange afstand van 2011, Sophie De Groote. De wedstrijd zal dus zowel bij de mannen als vrouwen van begin tot einde voor spektakel zorgen!

Deelnemers: Hier

Informatie: Hier