Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Podium kleurt Belgisch op NK offroad duatlon

Enkele Belgen lieten de Belgische wedstrijden dit weekend voor wat het is en vonden gisteren de weg naar het Nederlandse Almere waar het open NK Offroad duatlon werd betwist. Pieter Rijnders (Scott) na zijn lange revalidatie weer terug van weggeweest slaagde er al reeds twee keer in de zege weg te kapen op dit NK waardoor hij  uiteraard uit was op een derde zege.

Rijnders zette meteen de toon door samen met de sterke Nederlandse lopers Erik Negermann en Pim Molenaar mee te gaan en met voorsprong de eerste wisselzone te bereiken. Tijdens het fietsen waren er echter een aantal hardijders die Rijnders konden inhalen waaronder Geert Lauryssen en de latere Nederlandse winnaar Evert Scheltinga. Met een voorsprong van 30′ seconden gingen laatst twee genoemden de laatste run in. Scheltinga hield stand  door een zeer snelle wissel en bleef uit de greep van een sterk lopende Rijnders die wel nog over Lauryssen ging. Met Rijnders op twee en Team 185-atleet Lauryssen op drie, twee mooie podiumplekken dus op dit open NK offroad duatlon voor de Belgen!

Uitslag hier

Beeldverslag hier

Wedstrijdverslag Pieter Rijnders hier