Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

SMO-duo maakt zich klaar voor Worldcup Mooloolaba!

Binnen een tweetal weken maken SMO-atleten Simon De Cuyper en Peter Croes hun opwachting in de Worldcup van Mooloolaba. (Australië) Voor beide Belgen wacht er een zware opdracht aangezien er een zeer sterk deelnemersveld aan de start zal staan. Grootmachten als Frankrijk, Duitsland, Australië, Nieuw Zeeland en Groot Brittanië brengen enkele hoogstaande namen uit het internationale circuit aan de start waardoor er een zeer kwalitatieve wedstrijd wordt verwacht.

Een eerste grote test dus voor de Belgen die er maar al te graag hun internatioanle ranking willen verstevigen, om zo startrecht in de hoogste afdeling van de Olympische triatlon te verkrijgen. De Cuyper, in zijn laatste wedstrijd reeds knap 4e in de Africa Cup van Kaapstad staat alvast met ambities (en vertrouwen) aan de start. Voor Croes was deze laatste een minder geslaagde seizoensopener maar misschien dat hij in Australië toch de juiste vorm weer weet te pakken.

Meer informatie van de wedstrijd alvast via de Internationale triatonunie, hier. De mannen gaan van start op zaterdag 24/03. De vrouwen starten op zondag maar daar geen Belgische deelname. Uiteraard verslaggeving via onze website!

Deelnemerslijst mannen: Hier