Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Geen Belgische vrouwen in Melbourne

Nadat eerder Sofie Goos besloot om de Ironman van Melbourne links te laten liggen, moet nu ook haar ploeggenote Tine Deckers afhaken. Tine kampt met een voetblessure en kan op 25 maart niet van start gaan. De nummer 12 van Hawaii vorig jaar had hard naar de IM Melbourne toegewerkt, in de hoop om in Australië een groot aantal punten te scoren voor de pro-ranking, om zo een nieuwe ticket naar Hawaii veilig te stellen. Tine Deckers hoopt opnieuw klaar te zijn voor de Ironman van Nice op 24 juni. Gelukkig hebben we nog drie mannen aan de start bij de profs. Frederik Van Lierde, Bert Jammaer en Bart Aernouts nemen het op tegen een indrukwekkend startveld van 43 profatleten, waaronder grote namen zoals Cam Brown, Crowie Alexander, Luke McKenzie en Eneco Llanos.