Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Aernouts wint Trithegong triathlon
Nieuws

Aernouts wint Trithegong triathlon

1756812

Bart Aernouts won dit weekend de Trithegong triathlon in Australië, een non drafting wedstrijd over de kwartafstand. Aernouts legde de basis van zijn overwinning tijdens het fietsen waar hij de snelste tijd kon neerklokken. In het lopen kon de Uplace-atleet het gemakkelijk afmaken. Eerste winst dus voor Aernouts en het Uplace-team dit jaar. Aernouts lijkt alvast klaar te zijn voor zijn debuut op de IM afstand in Melbourne. Een wedstrijd waar ook teamgenoot Bert Jammaer aan de start zal staan.

Reactie Bart Aernouts: “Buiten wat gesukkel aan de start heb ik goed gezwommen. Ik heb geprobeerd hard door te fietsen, wat ook goed gelukt is. In het lopen voelde ik me iets minder fris, maar gelukkig moest ik me ook niet forceren om de leiding vast te houden. Nu rest me nog ruim een week in mijn Australische thuisbasis in Canberra voor ik naar Melbourne vertrek.”

Informatie: Uplace Triatlon Team

Uitslagen: hier

Trithegong triathlon