Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Axel Zeebroek derde in 70.3 San Juan
Nieuws

Axel Zeebroek derde in 70.3 San Juan

Foto Kristof RamonOnze landgenoot en Uplace-atleet Axel Zeebroek werd vandaag knap derde in de IM 70.3 van San Juan. Met deze podiumplaats presteert hij zeker naar zijn eigen verwachtingen aangezien hij een Top-5 plaats vooropstelde.

Zeebroek kwam als verwacht sterk uit het water als derde op 11 seconden achterstand van andere favorieten Tim O’donell en Edgardo Verez. De Uplace-atleet kende een goede dag op de fiets en werkte een solide nummer af waardoor hij zelfs aan de leiding kwam te liggen. Na 10 kilometer kwam Zeebroek door in tweede positie maar uiteindelijk diende hij nog een plaatsje toe te geven. Een knappe 3e plaats dus voor de Uplace atleet waar hij zeker tevreden mee kan zijn. Winnaar in San Juan werd Tim O’Donell in een tijd van 03:51:32. Een tweede plaats was er weggelegd voor Leon Griffin.

Op erd de startlijst staan een aantal indrukwekkende namen, waaronder Michael Raelert, Timothy O’Donnell,  Paul Amey, Maxim Kriat, Alessandro Degasperi en Oscar Galindez.