Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatlon Team Aalter viert 20 jaar
Nieuws

Triatlon Team Aalter viert 20 jaar

In het prachtige kader van Bed en Breakfast DE WAETERHOEK in AALTER kwamen leden en sympathisanten van Triatlon Team Aalter, triatlon- en duatlonclub samen. Ter gelegenheid van hun 20-jarig bestaan trakteerde de club haar leden en sponsors op een ontbijt en werd tijd gemaakt om de ploeg voor te stellen aan de pers. TTA zag het daglicht in 1992.
De clubnaam tot 1992 was Triatlon Nieuwkuis De Man (TNDM) genoemd naar een handelszaak van een van de oprichters.

De club is een platform waar duatleten en triatleten elkaar ontmoeten en ervaringen delen en samen trainingen afwerken met de bedoeling een beter en hoger niveau te bereiken.
Er zijn ook 2 professionele en gebrevetteerde coaches beschikbaar die de atleten optimaal kunnen begeleiden en gepersonaliseerde trainingsschema’s voorleggen.

TTAalter2012
Het ledenaantal groeide de laatste jaren en onder impuls van verschillende voorzitters en bestuursleden werd aangepaste kledij voorzien, onderging het bestuur veranderingen en kwamen er sponsors bij.
Op hun vernieuwde site (www.ttaalter.be) kan je informatie vinden over de atleten en hun prestaties, de laatste nieuwtjes, een sponsorpagina, foto’s, enz. TTA gaat mee met zijn tijd, er is sinds kort ook een facebookpagina en het laatste nieuwtje is een Qr-code.

Na een overgangsjaar in 2011 slaat TTA in 2012 een nieuwe weg in met een nieuwe voorzitter en een nieuwe uitrusting. De atleten starten de komende drie jaar in hun nieuwe outfit aan de wedstrijden. Het actieve ledenaantal neemt toe, de teller staat op 24 en sinds kort is terug een vrouwelijke atlete in het team.

In 2011 schitterden de TTA atleten in verschillende wedstrijden en werden er puike prestaties geleverd. Ook voor 2012 staan de atleten klaar om het beste van zichzelf te geven in zowel lokale als internationale wedstrijden zowel op de korte als op de lange afstand. Luc De Jaeger nam in 
oktober 2011 deel aan het wk in Hawaï. In extreem zware omstandigheden met temperaturen tot 39 graden finishte hij na 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42 km lopen in 11u18’52” de wedstrijd; een wereldprestatie die voor weinigen is weggelegd.