Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Denteneer op herhaling

Peter Denteneer is goed op weg om dé man van het voorseizoen te worden. Na winst in de zwemloop van Bergen Op Zoom en in de Veloopzwem van De Haan was hij daags nadien ook in Roosendaal onstopbaar. Peter won de zwemloop over de 1000 meter zwemmen en de 10 km lopen. Deze keer moesten Erik-Simon Strijk en Rob Musters het hoofd buigen voor de sterke 185-er. We kregen in Roosendaal overigens een complete herhaling van Bergen Op Zoom, met dezelfde vier winnaars. Op de lange afstand pakte ook Eline Desmedt opnieuw de overwinning. En op de 500 meter zwemmen en 5 km lopen gingen Stijn Noens en Kirsten Nuyens met de zegebloemen lopen.