Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Bink en McFly nemen het op tegen Lance

{youtube}__JgJLSmIRU{/youtube}

Scott-atleet Marino Vanhoenacker en Axel Zeebroek van het Uplace Pro Triathlon Team staan zondag 1 april mee aan de start van de 70.3 Ironman van Texas. Vanhoenacker won eerder al de 70.3 in Zuid-Afrika en de Ironman van Nieuw-Zeeland, die door het slechte weer omgevormd werd naar een 70.3. Kan Bink ook op een derde continent winnen? Voor Axel wordt het zijn tweede Amerikaanse wedstrijd in evenveel weken. Op 18 maart eindigde Axel derde in de 70.3 Ironman van San Juan in Puerto Rico. Omdat de wedstrijd fungeert als het Amerikaans kampioenschap Ironman 70.3, verschijnen er een reeks sterke namen aan de start, met Lance Armstrong als absolute blikvanger naast Michael Raelert, Timothy O’Donnell, Ronnie Schildknecht, Paul Amey, Bryan Rhodes, Jozsef Major en Sebastian Kienle. De wedstrijd begint zondag om 7u lokale tijd, 14u onze tijd. De aankomst van Axel en Marino wordt zo’n vier uur later verwacht. De team web site van Uplace, twitter feed en facebook pagina geven tijdens de wedstrijd updates.  Meer informatie over de Ironman 70.3 Texas: http://ironmanlonestar.com/