Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Ruime Belgische delegatie aan de slag in Quarteira

Vanmiddag start in het Portugese Quarteira een druk triatlonweekeinde. Als eersten mogen om 13u45 de vrouwen van start. Sofie Hooghe en vooral Katrien Verstuyft gaan er op puntenjacht. Voor Verstuyft kan Quarteira een eerste echte waardemeter worden in haar voorbereiding naar het EK in Eilat. Bij de mannen, die om 16u30 van start gaan, speelt ons land de kaart van de jonge talenten. Stijn Noens toonde zich al met twee zwemloopoverwinningen. Samen met Maxime Swertvaegher en Regis Bader verdedigt de 185-atleet de Belgische kleuren. Zondag 1 april gaan ook heel wat Belgische juniores de strijd aan op internationaal niveau in Quarteira. Bij de meisjes komen Charlotte Deldaele, Ine Couckuyt en Megane Vansteenwinckel aan de start. Bij de jongens zijn er maar liefst zes Belgen van de partij: Christophe De Keyser, Paul Bara, Erwin Vanderplancke, Niels Ost, Pierre Balty en Jelle Geens. Zij starten om 9u45, exact een uur na de meisjes.