Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Start 2 Duatlon/Triatlon H3O
Nieuws

Start 2 Duatlon/Triatlon H3O

H3O pakt uit met primeur, naast de Start 2 duatlon ook de Start 2 triatlon!

De duatlon én triatlon-koorts kan weer beginnen.

H3O, de Halse 3atlon Organisatie, organiseert voor het 5de jaar op rij een Start 2 duatlon. Op 16 april gaat H3O opnieuw van start met het gekende concept; jullie in 18 weken klaarstomen om de avondduatlon van Halle – dit jaar op 17 augustus – op een verantwoorde manier tot een succesvol einde te brengen. Jong of oud, getraind of minder getraind, man of vrouw, ultiem doel of gewoon voor de lol… iedereen is van harte welkom! 

Naar aanleiding van de 5de editie pakt H3O bovendien uit met een extraatje: dit jaar wordt er ook een Start 2 triatlon aangeboden. Ook dit project gaat van start op 16 april en werkt toe naar de 1/8ste of 1/4de triatlon van Mechelen op 16 september 2012.

“H3O is ondertussen een vast onderdeel geworden van het duatlongebeuren in Halle. Vorig jaar stonden er niet minder dan 48 H3O’ers aan de start, dat wil zeggen dat 1 op de 4 atleten er eentje van H3O was, een prestatie om erg trots op te zijn en waarvoor ze een pluim kregen van de Vlaamse Triatlon & Duatlon Liga (VTDL).  Beter doen lijkt haast onmogelijk, maar toch valt er opnieuw een grote opkomst te verwachten. Men wil er een absolute feesteditie van maken en besloot, in samenwerking met de VTDL, dit jaar ook een Start 2 triatlon te organiseren. Hiermee komt men tegemoet aan een vraag die bij de vorige edities steeds gesteld werd,” zegt voorzitster Ellen Wauters.

“Op 16 april verwachten we jullie om 19uur op de looppiste aan het sportcomplex ‘De Bres’. Na het succes van vorig jaar, bieden wij opnieuw vrijblijvend 2 groepstrainingen per week aan, op maandag- en donderdagavond, voor de triatleten komt daar vanaf juli een zwemtraining op woensdagavond bij. Na een kleine looptest krijgt iedereen wekelijks individuele trainingsschema’s doorgestuurd. Dit alles gebeurt onder de deskundige begeleiding van Stijn Roelens, trainer B in duatlon/triatlon met jarenlange eigen triatlon-ervaring. De kostprijs bedraagt 60 € voor de Start 2 duatlon en 75€ voor de Start 2 triatlon, inclusief H3O -loopshirt.”

Zin om de uitdaging aan te gaan? Schrijf je dan zeker in op de H3O website want de plaatsen zijn beperkt!

Meer info:

•       www.triatlonhalle.be (online inschrijving )

•       Ellen Wauters – voorzitter H3O – 0485/50.68.47

•       Stijn Roelens – sportcoördinator H3O – 0476/59.32.97