Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Mallorca mét Joerie, maar zonder Superphie

Dit weekend staat in Mallorca de Tristar 111 op het programma, een wedstrijd waarin 1 km gezwommen moet worden en waar na 100 km fietsen slechts 10 km moet gelopen worden. De wedstrijdformule slaat aan, gezien ook de enorme inschrijvingsaantallen voor de La Roche 111 in juni in ons land. Ook in Mallorca staan er een aantal Belgen aan de start. Meest verrassende naam is regerend wereldkampioen duatlon Joerie Vansteelant. De Torhoutenaar heeft zich het afgelopen jaar stiekem een aantal keer naar het zwembad begeven en is beginnen trainen op uithouding in het zwemmen, met in het achterhoofd na zijn actieve duatloncarriere een deelname aan een Ironman. Voor hem wordt de Tristar Mallorca dus zijn triatlondebuut, maar het is tevens ook een doorgedreven training in het fietsen en het lopen voor het EK Powerman duatlon in Horst aan de Maas over twee weken. Wie er niet bij is in Mallorca, is helaas Sophie De Groote. In de voorbereiding op deze wedstrijd kwam ze tijdens een fietstraining ten val en brak ze haar pols. Die moet vier weken in het gips blijven en dus duurt het nog even voor we Superphie weer in actie zullen zien. We wensen haar van harte beterschap toe!