Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Denteneer ook in Hoeven de sterkste

In Breda vorige week was Jim Thijs de Nederlanders te snel af, maar dit weekend greep Peter Denteneer weer de absolute macht. Met zijn derde zege in het zwemloopcircuit van Zuidwest-Nederland pakte hij ook overtuigend de eindzege in het criterium. In Hoeven completeerden David De Grooff en Mathias Laureys het podium. Bij de dames won de jarige Karhu-atlete Anke Matthysen de zwemloop. Eline De Smedt had genoeg aan een tweede plaats om de eindzege in het criterium te pakken. De derde plaats was voor Silke Baumer. Op de korte afstand kregen we door dat Niels Ost opnieuw de beste was, voor Adam Lambrechts. Kirsten Nuyens pakte winst in het circuit bij de dames door al haar wedstrijden op de korte afstand te winnen.