Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Sterke Belgen in Frankrijk

De afgelopen twee weken waren onze landgenoten veelvuldig in Frankrijk aan het werk in diverse duatlons. Tijd om even de knapste prestaties op te sommen. Stefanie Adam won voor het tweede jaar op rij de internationale lange afstandsduatlon des Palmiers in Huyeres. Ze werd 34ste overall in 3u16’25 en bleef de tweede dame 13′ voor. Jochen Neyrinck pakte een mooie derde plaats in de lange afstandsduatlon van Saint-Pierre des Fleurs achter Europees kampioen Anthony Le Duey en Frans beloftenkampioen Yannick Cadalen. En in de Grand Prix van Still werd Tim Van Hemel derde. De Belgische kampioen werd in de sprint om het zilver geklopt door de Brit Richard Hobby en finishte op slechts 15″ van winnaar Benoit Nicolas. In dezelfde wedstrijd werden Kenneth Vandendriessche negende en Gert Van Poucke 12de. Rob Woestenborghs werd er 25ste.