Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Atriac voor de 3de keer op rij sterkste ploeg
Nieuws

Atriac voor de 3de keer op rij sterkste ploeg

BK Ploegen 2012

Foto: Frank De Bolster

Er was heel wat te doen rond de triatlons van Cheaufours in Doornik de afgelopen dagen. Nadat het BK Sprint een duatlon in plaats van een triatlon werd, besloot de organisatie na een aparte temperatuursmeting in toch wel heel wisselvallig zwemwater dat 14 graden moest volstaan. En dus kregen we een Beker van België met openwaterzwemmen. Daarin toonde Atriac zich voor de derde keer het sterkste. De Antwerpse ploeg met Tim Brydenbach, Koen Veramme, Marc Geerts, David De Grooff, Tom Mets, Yeray Luxem en Lander Dircken haalde het van SMO-Specialized. Het brons was voor het Oilservice team van LTTL. TRIGT werd 4de en de jonge 185-mannen van SPTC van Marc Herremans pakten een mooie vijfde plaats. Bij de dames kregen we een omgekeerde situatie. Daar haalden de SMO-Specialized ladies het van Atriac. Die werden ex aequo tweede gezet met de dames van EFC-ITC wegens driftende boeien en blijkbaar verkeerde starttijden.