Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Magali Buytaert 11de in Volcano Triatlon

De Volcano Triatlon over de olympische afstand in Lanzarote trekt traditioneel veel Belgen aan, ook omdat Club La Santa een bepalende rol speelt bij de organisatie. Afgelopen zondag stonden dan ook heel wat landgenoten aan de start. De beste prestatie kwam op naam van Magali Buytaert die op een haar na de top tien miste. De Atriac-atlete werd 11de. De winst ging naar de Duitse Luisa Keller Tammar, die met een voorsprong van 11 minuten de rest van de deelneemsters degradeerde. Danielle Deley werd 18de, Annelies Meeus 20ste. Bij de mannen won de Deen Rasmus Petraeus. Hij bleef in 1u58’07 als enige onder de twee uur. Beste Belg werd Filip Van Craenenbroeck met een mooie achtste plaats. Thomas Goossens was 32ste, Michael Schoofs werd 46ste. De volledige uitslagen vindt u hier.