Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Duatlontitels bij de jeugd verdeeld in St-Georges

TCBM (Triathlon Club Basse Meuse) stond in St-Georges in voor de jeugdkampioenschappen duatlon. In de meeste categorieën haalden de topfavorieten het. Bij de juniores was het overwicht van Tom Suetens enorm. De Turbo van KTT pakte de nationale titel met liefst 1′ voorsprong op Sander Heemeryck, broer van onze eigen Pieter. Wietse Decraene pakte het brons. Bij de dames bewees Megane Vansteenwinckel dat ze op dit moment de sterkste is. Ze haalde het vlot van Sigrid Jonniaux en Floor Martens. Bij de Jeugd A kregen we een strijd tussen internationals Erwin Vanderplancke en Pierre Balty. Die laatste haalde het en werd kampioen voor Vanderplancke. Paul Bara vervolledige het volledige Waalse podium. Arno Nackaerts werd vierde. Bij de meisjes was het heel wat minder spannend. Topfavoriete Sofie Rubberecht voegde een zoveelste titel aan haar palmares toe met meer dan 4′ voorsprong op Karlien Claus. Brons was er voor Lucie Lejeune.

Bij de Jeugd B werd Noah Servais kampioen, voor Thibaut Toussaint en Gaylord Colon. Lone Meertens pakte het goud bij de meisjes en verwees Emma Claisse en Eline Desaunois naar zilver en brons. Bij de Jeugd C was Thomas Vanhalst de snelste in een langgerekte spurt met Maarten Appermans, de zoon van Mario. Andres Scherpereel werd derde. Bij de meisjes was de titel voor Marjon Claus. Zilver en brons gingen naar Cato Cassiers en Arianna Spinelli.

In de sprintduatlon tenslotte waren er overwinningen voor Ward Volkaerts en Catherine Martens.

Klik hier voor alle uitslagen.