Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

14de plaats levert Tim Jacobs zege op in Klagenfurt

Nu Marino Vanhoenacker besloot om niet in zijn Klagenfurt te starten, leek de wedstrijd wat minder aandacht in ons land te krijgen. Onterecht, want de Ironman van Klagenfurt werd een mooie wedstrijd, in de verzengende hitte. Zo werd er besloten om zonder wetsuit te zwemmen in het warme water. Dat was in het voordeel van sterke zwemmers zoals Phil Graves. Maar het was Faris Al Sultan die over de volledige triatlon de beste was. Van onze landgenoten viel vooral de prestatie van Tim Jacobs op. De atleet van SP&O Mechelen en de nationale militaire ploeg maakte zijn debuut op de Ironman-afstand. Met een 14de plaats overall zette hij een geweldig resultaat neer. Met zijn tijd van 8u54 was hij de beste age grouper en dus meteen goed voor winst in zijn age group.