Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Pieter Helin tweede in Couvin

Tijdens het drukke programma vorige week hadden we het even gemist, maar bij deze wilden we toch aandacht schenken aan de rentree van Pieter Helin. De ex-winnaar van Stein had dit seizoen een goeie winter, maar kreeg opnieuw met knieproblemen te kampen tijdens de paasvakantie en zag zijn goeie voorbereiding in het water vallen. In Couvin maakte hij uiteindelijk zijn heroptreden en de tweede plaats moet hem toch positief stemmen. De jonge Christophe De Keyser ging er van start tot finish aan de leiding. Pieter bleef lang in tweede positie fietsen tijdens de bijzonder regenachtige wedstrijd. Alleen Mathieu Louis, die sinds zijn eerste deelname aan de Grand Raid van Nisramont jaar na jaar blijft groeien, kwam nog terug, maar die werd door Pieter verwezen naar het brons. Bij de dames waren er geen toppers aan de start. Zo ging de eerste plaats naar de Franse vijftigplusser Marie Claude Debroux in 2u50. Het wedstrijdverslag van Pieter vind je hier.

 

Uitslagen Couvin