Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nora Hemelaers verliest haar laatste strijd
Nieuws

Nora Hemelaers verliest haar laatste strijd

Nora

Dinsdag 10 juli is Nora Hemelaers na een lange strijd tegen borstkanker op veel te jonge leeftijd overleden. De 24-jarige Nora was de dame achter Met Volle Borst Vooruit. Ze zette zich ook in voor Think Pink en was de drijvende kracht achter de Think Pink Ladies Duatlon eerder dit jaar in het Bloso-centrum in Herentals. In haar entourage en vriendenkring kon ze rekenen op de steun en vriendschap van een aantal triatleten zoals Filip Nardella. Wij willen met de voltallige redactie graag hen en iedereen die Nora een warm hart toedroeg veel sterkte toewensen. De uitvaart van Nora vindt op dinsdag 17 juli plaats in Geel-Elsum.