Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ruben Geys op Luxemburgs podium
Nieuws

Ruben Geys op Luxemburgs podium

rubenOp de internationale triatlon van Echternach is Ruben Geys derde geëindigd. De Karhu Testteam-atleet ging op de fiets de strijd voor het zilver aan met thuisatleet Yannick Lieners. Dat gebeurde allemaal op ruime afstand van de verdiende winnaar Neil Peters die van start tot finish aan de leiding ging. Ruben telde na het zwemen een achterstand van 2′ op leider Peters en 1’20 op Lieners. Op een pittig fietsparcours slaagde de atleet uit Balen erin om bij Lieners te komen. In het afsluitende lopen was Lieners echter te snel. Neil Peters won in 1u52’57. Lieners werd tweede in 1u55’22 en had uiteindelijk 47″ over op bronzen Ruben Geys. Op de sprintafstand werd Tony Goossens, de winnaar van de Hel van Kasterlee, knap zevende.