Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Vander Mast, Dams en Cool tegen levende legende Barel en Dekker
Nieuws

Vander Mast, Dams en Cool tegen levende legende Barel en Dekker

nisramanimal

 

UPDATE: Geen Yeray Luxem aan de start

 

Over minder dan twee weken is het zover. Het anders zo rustige en slaperige dorpje Nisramont wordt dan weer compleet wakker geschud door een grote bende avonturiers. Met op zaterdag de Belgische kampioenschappen Trail Running per ploeg en op zondag de Nisraman zal het er stuiven. De Nisraman is de Grand Raid in een nieuw kleedje. Opnieuw zijn hoogteverschillen en uitdagende parcours de ingrediënten, maar nu heeft Wim De Doncker gekozen voor een combinatie van de racefiets met de mountainbike tijdens het 57 kilometer lange fietstraject. Het wordt vooral uitkijken naar levende legende Rob Barel, altijd sterk in Nisramont, tegen de jonge, hongerige wolven uit België met Wouter Vander Mast, Jef Dams, Hannes Cool en Louis Mathieu en de Nederlandse kampioen sprinttriatlon van de afgelopen twee jaar Martijn Dekker. Ook bij de dames verwachten we een Holland-België tussen Jantiene Hanessen (ex-winnares van de Grand Raid), Tineke Van den Berg en onze landgenote Melanie Matthys. Voor meer info verwijzen we je hier naartoe. Bij de mannen rekenden we ook Yeray Luxem tot de favorieten, maar zijn coach heeft hem gevraagd om de trainingen en de focus op de Xerra van Tsjechië en Duitsland te zetten. Met pijn in het hart moet hij de Nisraman aan zich voorbij laten gaan.