Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Xander Denys wint duatlon Loenhout

ETZ-atleet Xander Denys pakte dit weekend de overwinning in de duatlon van Loenhout. In de eerste run konden 3 atleten zich afscheidden: Xander Denys, Jente Samson en Bart Verkaemer. Na de wissel kon Xander wegrijden maar na een aantal kilometer kwamen er 12 atleten terug, onder leiding van een steengoede tijdrijder van één van de duo’s. Deze knapte al het werk op, en maakte de duatlon daarmee een beetje dood. Jan De Henau probeerde tot 3 keer weg te rijden, maar de groep bleef relatief samen. Op het einde moest Denys nog even uitwijken en belandde in het zand. Daardoor verloor hij in de wissel een 10-tal seconden op De Henau, Samson en Douwen. Xander kon ze, onder pure adrenaline, remonteren en won in 52’20, Jente Samson werd 2e in 52’32 en Rob Douwen werd nog iets verder derde. Bij de dames ging de overwinning overtuigend naar Kim Nulens.