Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

project sportvrouwen

{loadposition MyPosition}

Na enkele maanden van hard werken, wil ik jullie met veel plezier het project “Sportvrouwen” aankondigen. Voor het project ging ik op zoek naar dames uit allerlei verschillende sporttakken om van hen actie- en portret foto’s te maken. Dames uit het hockey, baseball, roeien, sportklimmen, schermen, boogschieten, basketball en uiteraard triathlon passeerden al voor mijn lens. Het resultaat van al dat moois is te zien op de website www.sportvrouwen.eu.

Wil je het verloop van het project volgen, dan kan je ook terecht op de facebookpagina van sportvrouwen.

 

Sit back, relax and enjoy

Jim De Sitter