Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Recreatieve triatlon(s) Maldegem op 15 september 2012 (voor jongeren en recreanten)

Drie Maldegemse sportverenigingen : SMO- Specialized triatlon team, MEGA zwemclub en Atletiekclub  Meetjeslandse hebben opnieuw de handen in mekaar geslagen om een recreatieve triatlon voor de jeugd te organiseren. Er worden 2 reeksen voorzien voor jongeren. De heren/dames 12-13 jaar starten om 10 uur voor een trip van 250m zwemmen, 5km fietsen en 2km lopen. Rond 10u30 komen de 14-15 jarigen aan bod voor respectievelijk 300m zwemmen, 10km fietsen en 2,8km lopen.

Het zwemmen gebeurt in het gemeentelijke Sint-Anna zwembad, het fietsen is in het plaatselijke park op grotendeels onverharde wegen zodat een mountainbike of gewone fiets aangewezen is. Inschrijven kan gebeuren bij steven.haeck1@telenet.be met vermelding van leeftijd, geslacht en adres. De deelnameprijs bedraagt 7 Euro.

 

De 15 plussers kunnen hun hartje ophalen in een sprinttriatlon vanaf 14 uur (750 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km lopen) georganiseerd door de sportraad. De sprinttriatlon is verdeeld in  maximum 5 verschillende startreeksen. Ook hier gaat het zwemmen door in het zwembad. Fietsen gebeurt in tegenstelling met ochtendsessie wel op de weg.

Inschrijven kan via volgende links  http://www.bibtiming.be/registration/ of via http://www.maldegem.be/sport/index.htm. Deelname prijs voor namiddagsessie is 20 Euro en je kan eventueel ook als trio deelnemen.