Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Goud voor Stefanie Adam en Sam Gyde
Nieuws

Goud voor Stefanie Adam en Sam Gyde

sam en stefanie

Bij een wedstrijd zoals de Ironman van Hawaii gaat de aandacht altijd in de eerste plaats naar die 50 Pro’s. Uiteraard wordt de wedstrijd vooral gedragen door die 1500 age-groupers die in hun eigen categorie het beste van zichzelf geven. En elk jaar zijn er ook een paar Belgen die dat voortreffelijk doen. Meer dan voortreffelijk zelfs. Want in de F30-34 categorie mag Stefanie Adam uit Sint-Katelijne-Waver zich voor een jaartje wereldkampioene Ironman noemen. Bij de mannen M35-39 valt deze eer alweer te beurt aan brandweerman Sam Gyde uit Gent. Een opmerkelijk straffe agegrouper is zeker Christian Meuser uit Belsele. Of het een wereldwijd record is, weet ik niet, maar hij is alleszinds de enige Belg die Hawaii reeds 13x tot een goed einde weet te brengen.