Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Marathon Des Sables voor het goede doel
Nieuws

Marathon Des Sables voor het goede doel

xander denys marathon des sablesDe Marathon des Sables is een extreem zware meerdaagse ultraloop van om en bij de 250km in de woestijn van Marokko. De wedstrijd kwam enkele jaren geleden in de aandacht door Tom Waes die voor zijn programma Tomtesterom de uitdaging was aangegaan om deze zware fysieke beproeving tot een goed einde te brengen.

In april 2013 zal ex-duatleet Xander Denys zich aan het avontuur wagen. Hij zal met zijn deelname geld proberen inzamelen voor de organisatie Feed SA, een Zuid-Afrikaanse non-profit organisatie die voedingsprogramma’s opzet binnen townships voor kinderen van ouders die geen kansen hebben. Wil je meer weten over dit initiatief, surf dan naar Xanders website