Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Bert Jammaer zaterdag 10/11 in Ironman 70.3 Lanzarote

Bert Jammaer van het Uplace Pro Triathlon Team zet dit weekend een laat najaarsoffensief in. Op zaterdag 10 november doet de triatleet uit Boom mee aan de halve Ironman van Lanzarote. Op 25 november wacht de Ironman van Cozumel. In beide wedstrijden kan Bert al punten voor de Ironman Hawaï 2013 verdienen. Het is de eerste keer dat er op Lanzarote een halve Ironman wordt georganiseerd. Toch kon de wedstrijd een stevig deelnemersveld aantrekken met onder meer Ronnie Schildknecht, Victor Del Corral, Michael Göhner, Ivan Raña, Alessandro Degasperi en Toumy Degham. Bert wordt eveneens bij de kanshebbers gerekend. Lanzarote ligt Bert immers. Hij won er al twee keer de volledige Ironman.

De halve Ironman van Lanzarote begint zaterdag om 8u lokale tijd, 9u onze tijd. De team web site, twitter feed en facebook pagina geven tijdens de wedstrijd updates. Na de wedstrijd volgt een persbericht met de volledige uitslag en een eerste reactie van Bert. Je kan de wedstrijd ook live volgen op ironman.com.

 

 

 

 

Meer informatie over de Ironman 70.3 Lanzarote: http://www.ironman703lanzarote.com/