Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

BK beer-mile

{vimeo}53206431{/vimeo}

Aan het Sportkot in Leuven vond vrijdagavond een vrij ludieke seizoensafsluiter plaats. Het officieuze kampioenschap beer-mile lopen. Het concept is vrij simpel. Je drinkt een blikje bier, loopt een rondje op de piste en herhaalt dat 4x. De uitvoering ervan leek voor sommigen iets minder simpel. De eerste plaats ging met ruime voorsprong naar de duidelijk goed getrainde Lukas Bosmans, die het parcours aflegde in een tijd van 5:32:29. Voor de 2e plaats werd hevig gestreden tussen olympiër Simon De Cuyper en zijn coach Stijn Goris. Bij het “pintje drinken” was Stijn steeds de betere, maar Simon wist in het lopen zijn coach toch steeds weer bij te benen. De Cuyper werd “knap” 2e, Goris moest in de laatste loopronde organisator Geert Janssens nog laten voorgaan. Bij de dames ging de overwinning naar Karolien Geerts. Zij haalde het voor Louise Vandenbroucke. De organisatie had blijkbaar zelf vooral aan de pintjes gezeten, want de 3e plaats staat ingevuld als unknown 🙂 Proficiat, jullie hebben knap ge(l/z)open!