Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
ARAGAS TRAIL RUN KLUISBERGEN – Event X
Nieuws

ARAGAS TRAIL RUN KLUISBERGEN – Event X


Op 8 december 2012 organiseert Event-X voor het eerst een trail run in het hartje van de Vlaamse Ardennen namelijk het Kluisbos. Trial running is een uiterst natuurlijke vorm van hardlopen. Men loopt op een 100% off-road parcours dat uitdagend en toch haalbaar is voor alle deelnemers. Of je nu recreant bent of expert trail runner, het blijft een uitdaging voor iedereen.
Kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen onder begeleiding tijdens de 800m kids-run proeven van een unieke belevenis. Wie zich inschrijft voor de trial run kan kiezen tussen 6km-12km-18km (Ronden van 6 uitdagende km’s). Ook (bedrijf) trio’s kunnen inschrijven voor de 18km en elk 6km voor hun rekening nemen. Onderweg zorgt Event-X voor twee bevoorradingszones per ronde.

http://www.event-x.be/