Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Sophie De Groote 2e in IM70.3 Lanzarote
Nieuws

Sophie De Groote 2e in IM70.3 Lanzarote

SophieDeGroote Run Sophie De Groote is vandaag knap 2de geworden in de eerste editie van de Ironman70.3 Lanzarote. De wedstrijd werd gewonnen door de Nederlandse Danne Boterenbrood, de Duitse Sonja Tajsich, onlangs nog 4de in de Ironman van Hawaii werd derde. Sophie kwam als 4de uit het water en met de beste fietstijd reed ze naar de de 2de plaats op 2′ van de Nederlandse. In het lopen bleven de posities ongewijzigd.
Sophie was heel tevreden met haar wedstrijd. Het zwemmen verliep moeilijk doordat ze alleen lag en zich moeilijk kon oriënteren. Eénmaal op de fiets draaide alles goed om dan in het lopen te consolideren. Over een week vertrekt Sophie naar Cozumel om daar deel te nemen aan de Ironman waar ze vorig jaar derde werd.
Bij de mannen won de Spanjaard Iván Raña Fuentes, onze landgenoot Bert Jammaer werd 6de. Geert Lauryssen kaapte als 20e overall de eerste niet-pro plaats weg.