Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Bert Jammaer zondag in Ironman Cozumel

Op zondag 25 november komt Bert Jammaer van het Uplace Pro Triathlon Team in actie in de Ironman Cozumel in Mexico. Het wordt meteen de laatste wedstrijd van een succesvol 2012 voor het Uplace Pro Triathlon Team. De Ironman Cozumel weet elk jaar een steeds sterker deelnemersveld aan te trekken. Zo zullen Timo Bracht, Dirk Bockel, Luke McKenzie, James Cunnama, Iván Raña Fuentes (eerder deze maand nog winnaar van de halve Ironman van Lanzarote) en titelverdediger Michael Lovato meestrijden voor de overwinning. Een plaats in de top-5 zou voor Bert dan ook een uitstekend resultaat zijn.

 

 

De wedstrijd begint om 6u40 lokale tijd, 13u40 onze tijd; de aankomst wordt ruim acht uur later verwacht. De team web site, twitter feed en facebook pagina geven tijdens de wedstrijd updates. Na de wedstrijd volgt een persbericht met de volledige uitslag en een eerste reactie van Bert.

Meer informatie over de Ironman Cozumel: http://www.ironmancozumel.com/