Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Chrissie Wellington stopt definitief met triatlon

In 2012 nam ze een sabbatjaar, en nu heeft Chrissie Wellington de moeilijke beslissing genomen om definitief te stoppen met triatlon. Dat kondigde de Britse zelf aan op haar blog.

 

Volgens Wellington is de tijd gekomen om niet enkel meer voor de triatlon te leven en andere ervaringen op te doen, al zal ze deze wel in de sportwereld blijven zoeken. Ze schreef dit jaar nog haar autobiografie A Life Without Limits en deze zomer gaf ze commentaar voor BBC tijdens de Olympische triatlon.

 

Wellington startte in 2004 met triatlon en won 13 Ironmans. In de tabellen claimde ze de 4 snelste tijden op de Ironman, met een recordtijd in Roth 2011. Ze nam vier keer deel aan het WK in Hawaii. In 2010 moest ze vlak voor de wedstrijd nog forfait geven wegens ziekte maar haar persoonlijk hoogtepunt was in 2011, waar ze na een trainingsongeval kort voor de wedstrijd haar vierde overwinning behaalde.