Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
De Bolster kiest voor Meetjeslandse roots
Nieuws

De Bolster kiest voor Meetjeslandse roots

 

 

MaartenDeBolster

De 21-jarige Maarten De Bolster tekende vorige week een overeenkomst met het SMO-Specialized triatlon team.  Eeklonaar De Bolster is geen onbekende binnen het sportmilieu als waterpolospeler bij MZV. Binnen de club waar hij zelf zijn sportieve jeugdjaren doorbracht neemt hij nog altijd enkele taken op zich binnen de jeugdwerking.

De Bolster studeerde aan de topsportschool triatlon, hij doorliep de verschillende jeugdreeksen en behaalde enkele knappe resultaten; bij de jeugd A en junioren werd hij Belgisch triatlonkampioen. Volgens teammanager Jan Savat is de komst van De Bolster belangrijk voor de clubwerking in de regio. “Een triatleet met ervaring en een specifieke opleiding. Hij kan heel goed pieken naar een specifiek doel. Zijn nieuw team, de sfeer, entourage en omkadering zullen hem extra motiveren om zich het komende seizoen te tonen. Aan inzet en gedrevenheid zal het alvast niet ontbreken. Maarten kan onze jeugdafdeling in Maldegem een extra boost geven ” .
De student Bachelor Lichamelijke Opvoeding komt over van het Leie Triatlon Team Latem. Hij zal zich binnen het team vooral toeleggen op de sprintafstand en ook de regionale niet stayerwedstrijden in Eeklo en de Boerekreektriatlon op zaterdag 1 juni 2013 staan op zijn programma.