Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Extra zwemwater in Dendermonde

De triatlonclub, vzw 3MD, uit Dendermonde heeft momenteel een overschot aan zwemwater en dat willen we graag ter beschikking stellen van andere clubs en atleten. Iedere ochtend van de week met uitzondering van zaterdag beschikt 3MD exclusief over het volledige zwembad (6 zwembanen). Om dit correct te laten verlopen deden zij een aanpassing aan hun huishoudelijk reglement waardoor leden van de VTDL en dus leden van een andere club ’s ochtends  van 7.15-8.30 hun training individueel kunnen afwerken in het zwembad van Dendermonde. Er wordt in banen gezwommen volgens van het zwemniveau.

De kostprijs is 90€ en is op jaarbasis , de toegang van het zwembad is niet inbegrepen en kan eventueel via een jaarabonnement. Meer info kan bekomen worden bij Bruno De Decker op het mailadres bruno-kathleen@skynet.be