Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Trinity Wintertriathlon 24/02
Nieuws

Trinity Wintertriathlon 24/02

 TrinityWintertriathlonHet Trinity Triathlon Team uit Schoten organiseert op zondag 24 februari 2013 hun eerste editie van de Trinity Wintertriathlon, een recreatieve triathlonwedstrijd voor jong en oud. In de voormiddag zwemmen de deelnemers hun baantjes in Sportoase Elshout.
Na een   korte pauze wordt in de namiddag het fiets- en loopgedeelte afgewerkt. De jeugd en volwassen atleten starten met het mountainbiken op basis van hun zwemtijden, de kids leggen gezamenlijk de twee resterende proeven af.
Zowel het MTB-parcours als het loopparcours bevinden zich in het park van Brasschaat, in de nabije omgeving van het zwembad.

Meer info en inschrijven via trinitytriathlonteam.be