Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Rob Woestenborghs voor de tweede maal
Nieuws

Rob Woestenborghs voor de tweede maal

A1xXvGuCIAAhCeU.jpg small

Rob Woestenborghs is dit weekend voor een tweede maal op rij sportman van het jaar geworden in zijn woonplaats Oudenaarde. De profatleet van Bloso pakte dit jaar onder meer uit met een tweede plaats op het Wereldkampioenschap Duatlon lange afstand te Zofingen waar hij nog een andere landgenoot, Joeri Vansteelant moest voorlaten.

Daarnaast wist Woestenborghs voor de tweede maal op rij de Powerman van Maleisië en de Powerman van Italië op zijn naam te zetten.

In eigen land was Woestenborghs vooral actief in zijn eigen organisatie te Oudenaarde welke hem niet weerhield om zelf deel te nemen. Met een tweede plaats achter winnaar Bart Aernouts en eer zeer succesvolle eerste editie was de Woestenborghs uiteraard zeer tevreden.

Op het BK LD te Geel nam hij eveneens de titel mee naar huis. Een verdiende sportman van het jaar in Oudenaarde dus!

Informatie: Hier