Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Rob Woestenborghs voor de tweede maal sportman van het jaar in Oudenaarde
Nieuws

Rob Woestenborghs voor de tweede maal sportman van het jaar in Oudenaarde

Rob WoestenborghsRob Woestenborghs is dit weekend voor de tweede maal op rij sportman van het jaar geworden in  zijn huidige woonplaats Oudenaarde. Woestenborghs pakte dit jaar onder meer uit met een tweede plaats op het Wereldkampioenschap lange afstand te Zofingen, waar hij enkel landgenoot Joeri Vansteelant diende voor te laten.

Daarnaast pakte Woestenborghs nog uit met een tweede opeenvolgende zege in de Powerman van Maleisië en winst in de Powerman van Italië. Een zeer succesvol jaar dus op Internationaal vlak voor de mede organisator van de triatlon van Vlaanderen.

In eigen land wist Woestenborghs zich vooral in de kijker te lopen met winst op het Belgisch kampioenschap lange afstand Duatlon in Geel waar hij de Fransman Anthony Le Duey achter zich hield.

In zijn eigen organisatie, de triatlon van Oudenaarde waar de winst naar Uplace-er Bart Aernouts ging werd Woestenborghs knap tweede. In de eerste editie van de triatlon van la Roche nam Woestenborghs beslag op de derde plaats.