Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatlon Team Grimbergen wordt TRIBE
Nieuws

Triatlon Team Grimbergen wordt TRIBE

tribe Na 19 jaar verandert Triatlon Team Grimbergen van naam en stijl, maar niet van kwaliteit! Een jaar geleden kwam er een nieuw gemotiveerd bestuur olv Mia Dobbeni. Het nieuwe bestuur wenst de kwaliteit die de club biedt aan begeleide trainingen te behouden en zelfs nog te verbeteren (de club telt momenteel 9 gediplomeerde trainers) maar wil vooral inzetten op samen sporten en gezond bewegen voor iedereen.

 De club maakt zich sterk dat ze iedereen een plaatsje kan geven, van 6 tot 99 jaar, mannen en vrouwen, just4fun of competitie. De club telt momenteel meer dan 40% dames, wellicht een unicum in Vlaanderen. Zowel  starters als doorwinterde atleten vinden er hun plek. De club heeft de ambitie om de referentieclub te worden voor triatlon in Vlaams-Brabant.

Voor het eerst worden er ook een aantal atleten, waarin de club sterk geloofd, extra ondersteund. De club biedt hen gepersonaliseerde schema’s aan evenals lactaattesten en clubkledij. Onder hen bevinden zich:
–    Joni Meere: atleten topsportschool
–    Nicolas Auverdin: in 2012 2de in den halve van Damme
–    Stijn Roelens: Ironman Regensburg 2011- 7de in categorie

Om de werking in de volgende jaren te verzekeren kan de club rekenen op nieuwe sponsors die geloven in dit team. Meer info op de website: www.triatlon.be