Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Peter Callant wordt kasteelheer
Nieuws

Peter Callant wordt kasteelheer

kasteel-callantEind 2012 verhuisde Peter Callant, zelf 2x full distance finisher, oprichter van Code Roth en sinds jaar en dag trouwe adverteerder op 3athlon.be, zijn burelen van Roesselare en Brugge naar Oostkamp. Sinds 17 december 2012 werden de activiteiten daar daadwerkelijk ook opgestart. Zo hebben veertig van de zestig personeelsleden nu een kasteel als thuisbasis. Het “Chateau des Celles” is een echte kruisbestuiving geworden tussen verzekeringen, architectuur, verlichting, interieurontwerp en kunst. Het interieur werd volledig heringericht zodat er naast de kantoorruimten voor het verzekeringsbureau ook ruimte is voorzien voor tentoonstellingen en exposities. Om de kunstallures al eens te tonen, staat het domein van het kasteel al vol met grote gele slakken van het project STIJL 2012. Uiteraard blijf je bij Callant verzekeringen terecht kunnen voor de fietsomnium verzekering van je teergeliefde racebolide…

pdfDownload de brochure